Nuffnang BH

Jun 22, 2017

Buka Puasa di Sixty9 Islamic Steakhouse Taman Melawati


Assalamualaikum,

Kalau ikut plan asal aku ter rajin nak masak nasi lemak hijau, tapi suami teringin nak makan steak. Jadi layankan saja tekak suami lagipun dia yang belanja, akak senyum jela.

Ini kira first time berbuka puasa di luar ya. Kalau di rumah mesti ada drama Raudah sibuk nak berbuka. Puas doa Raudah ok je. So dah siap-siap kan biskut, nasi dia. lg 10 minit berbuka dah start suap nasi. Supaya dia tak kacau masa orang berbuka.

Then bila habis suap biskut pulak. alhamdulillah managed handle anak dua di public. Ceh macam berperang kan? orang lain cool je.


Untuk malam tu aku teringin beef burger, then husband as usual lamb chop, order nachos for starter, ice lemon tea dan hot chocolate. Total bill RM110.  Semua sedap dan berbaloi. 





No comments: