Nuffnang BH

May 23, 2017

Permohonan Maaf David Teoh dan video viral kena lempang

Kecoh minggu lepas pasal David Teoh kena tampar kan?
Tak sempat dia nak habiskan pantun.

Aku tengok video yang viral tu rasa macam krik..krik..krik
Ramai la pihak menyalahkan satu sama lain.

Mat over.. over sangat sampai orang claim dia hanya nak ampu PM.
Rosham Nor pulak berat sebelah, batu api pulak tu. siap kutuk secara live.
David Teoh pulak lagi sendu tak sempat habiskan pantun dah kena lempang.

Pelik manusia sekarang weh.

Mana maruah, adap tah. Tercampak habis. Terkoyak.
Tadi baca pulak David Teoh diminta buat permohonan maaf terbuka sebab biadap depan PM.
Of course la mamat tu tak nak. Dia tak rasa dia biadap.

Habis Mat Over kena apa-apa tak?
Rosham Nor kena tuduhan hasutan tak?

Eh pelik la. Kalau nak hukum, biar hukum semua.

Begitu sangat keadaan kat Malaysia ni. Bukan apa taw, bukan nak kecoh.
Ingat eh, apa berlaku ni anak bangsa yang muda mudi semua perati je
Perati jadikan ikutan.

Hoi malu lah sok luse anak-anak buat pastu bila mak bapak tegur nanti anak-anak menjawab
Bapak pun pernah lempang orang depan PM.

Apa nak buat masa tu maka ber hu hu hu je la.

Parah sangat dah masyarakat kita ni.
Nak tegur dah tak boleh, suh beradap dah lepas kemana adap tuh.

Teruk.



No comments: