Nuffnang BH

May 15, 2017

Jualan Pecah Roket sempena Hari ibu - Aisyah Telekung Jimat sehingga RM69

Assalamualaikum. 
.
.
"Apaaaaa jimat SEHINGGA RM69 ringgit?😱apa betul kah yang saya baca ni"?
.
Iyeee betul 😍suka tak?
.
Harussss sukaaaa waduh waduh gawat ni mata dah nampak dah warna yang berkenan tu haaa warna fossil grey,lavender purple eh banyak pulak😂
.
.
Berita baik untuk bonda kanda dinda di luar sana sempena hari ibu HQ menawarkan harga yang sangat istimewa tau!
.
.
Harga normal untuk Aisyah RM179 tau tapi kini! Dengan pembelian 5 pasang Aisyah
Telekung Bonda Kanda Dinda akan dapat harga RM110 setiap item😍
.
.
Apa yang best sangat TELEKUNG AISYAH ni👇🏻👇🏻

~ Material Premium Le'Satin
~ Bahagian telekung ada Border Lace , ada manik (Stone) pula tu
~ Fabrik yang tidak panas dan tak melekat pada badan
~ Fabrik yang tak ringan dan tak terlalu berat, selesa dipakai dalam waktu yang lama
~ Kekemasan pada bahagian muka dan dagu

Lain2 yang BEST/SPECIAL dengan EAT

* Pernah keluar Harian Metro
* Cipta rekod hampir ribuan unit telah terjual
* Rata2 belikan untuk hantaran serta hadiahkan untuk Ibu
* Majoriti akan beli 2 unit keatas sebab Mak mertua 1 , Mak sendiri 1
* Ramai sangat puji cakap cantik ! Ini tak tipu
* Delivery ambil masa 2-3 hari sahaja
* Tak perlu pakai anak tudung pun
.
.
Amaran❗❗❗
.
Sale berlangsung 3 hari bermula hari ini dan akan habis pada 16 Mei jam 11.59 malam 😎
.
.
Cepatlah, tunggu apa lagi! Nak tak? Nak bagi DISKAUN ni!! 😅
Meh whatsapp no ni👇👇👇👇
.
017 927 0848
017 927 0848
017 927 0848
.
.
*Tidak termasuk postage*🚚
.
#qaqdeahrepubliq
#ShaZaha











No comments: