Nuffnang BH

May 22, 2017

Hero seorang Cinderella dan muka burn

ehsan google image
Assalamualaikum orang Malaysia.

Apa khabar? akak sedih kulit muka terbakar bahang panas kat Melaka.
Balik dua hari je kot, tak berjemur pon.

Melaka kan panas pantai, walaupun rumah mak mertua jauh ya amat dari Pantai.
Burn jugak muka aku.

Habis muka macam udang kara kena bakar.

Aku pepagi kecoh pasal muka ni sebab dua orang dah tegur aku pakai Blusher ke?
Lagi sorang tegur muka semakin glowing.

Chewah. Sendu ke apa?
aku tengok kat cermin muka macam apa tah.
Menakutkan.

Dah kenapa tajuk lain cerita pasal muka kau burn kakdiah oi. Hahahhaha
Maaf kan akak. Melayan perasaan sekejap.

Apa pun pagi ni terperasan ada cerita pasal Fattah Amin dengan Fazura.
Hoi cantiknya lah Fazura. Suka dia berlakon jugak.

Pastu semalam ada tengok asto dia interview la si Fattah dengan fazura.
Oh # lain dah, dah jadi #fattzura

Masa tengok takdela si Fazura or Fattah ni over.
Takde adegan gedik-gedik compare dengan artis yang terdahulu. Kih3

Bila Fazura bahasakan diri dia kakak and si Fattah ni adik so gossip-gosip diaorang bercinta tu akan dapat dikawal la agaknya.

Eh dulik la kan. hahahha.

Apa pun aku macam nak tengok cerita ni sebab Fazura kalau berlakon cerita macam Princess ni dia berlakon best.

Macam cerita Cinta Manisnya Cinta di Cappadoica tu. sweet aje.
Ok lah nak share tu je, semoga esok seterusnya kulit aku cantik macam Fazura.

Muka tengah sengsara ni hormon pon jadi tak tentu arah. Rasa nak tepek kertas je tutup. 

Ok bai.  


No comments: