Nuffnang BH

May 4, 2017

Belajar tentang FB Ads dan edit gambar

Assalamualaikum,

Bersiaran pada jam 1.30pagi sebab nak siapkan assignment fb ads.

Task minggu ni Prepare fb ads image then run ads. 

Dengan apps yang tersangat limited untuk edit gambar dan

mengharapkan website tools yang boleh edit gambar dan diterima fb amat mencabar.

Apa aku guna untuk menggantikan Adobe Photoshop ialah: dua ekor benda power yang nampak remeh tapi berguna sangat-sangat.

Paint
Dan online image editor - https://pixlr.com/express/

Tersangat membantu.

Menuntut ilmu kali ni paling syiok walau pada awalnya

Aku dah nak give up sebab tak pernah buat ni semua.

Blur la kan sebab communicate dengan cikgu guna email je.

Alhamdulillah. Aku teruskan pandang ke depan.

Wish me luck submit assignment esok hari.





No comments: