Nuffnang BH

Mar 25, 2017

Norah wax Feedback

Assalamualaikum. 

Hai Awak semua, 

Nak share testimoni customer guna Norahwax . 

1. customer yang ni pertama kali guna, sebelum ni dia hanya guna Veet kalau nak buang bulu. bila dah berNorah ketiak jadi cerah dan kemerahan. amboi sangat ni. 

 2. customer yang ni pulak siap ber Norah secara berjemaah. ha baguslah tu. adik buat untuk kakak, kakak buat untuk adik okei. sweet aje.  Apa pun customer puas hati.
 3. customer ni even 1st time guna dia dah expert sebab nak guna Norah memang senang. Lagipon akak akan guide siap video sekali cara guna. in sha Allah boleh. 

Nak tengok testimoni lain?? Nanti akak share lagi. So sesiapa nak ber Norah boleh contact akak. Jangan malu okei. 

Whatsapp - 017 9270848 
 instagram - norahwaxwangsamaju_rodiah