Nuffnang BH

Mar 8, 2017

Energy Booster untuk wanita

Assalamualaikum. 

Siapa selalu hari Isnin je dah penat macam onggile??? Tak payah angkat tangan hahhaha. Penat weekend tak habis lagi dah kena kerja kan?

Ok siapa nak tahu apa rahsia akak masih bertenaga lepas handle anak dua orang, pastu fikir pasal business, kerja kat office bla3.

Amboi macam kau sorang busy kat dunia. Hahahha

Ok ni nak cerita apa akak amalkan ye. Ni cerita testimony sendiri la selepas makan Jus Bidan Dara. Konsepnya #sayajualsayamakan tak makan tak rasa perubahan tak berani nak share.

Lepas makan tenaga tu tak putus. Bila tenaga ada baru la mood pon terjaga. Dah tak marah-marah lagi. Selain energy booster ni, minda memainkan peranan penting ye. Selalu la positive. In sha Allah yang baik-baik je result dia.

Itu baru satu kelebihan makan #JusBidanDara ni. Ada lagi nanti akak share.





Nak cuba? Postage ke seluruh Malaysia setiap hari.
Nak COD area Wangsamaju dan sekitar boleh aje.
Whatsapp 017-9270848
Instagram: norahwaxwangsamaju_rodiah