Nuffnang BH

Feb 23, 2017

senaman hilangkan buncit

ehsan google image
Assalamualaikum.

Bukak dashboard tadi nampak satu keyword hit search engine untuk blog aku. “senaman hilangkan buncit”. Terus macam terpampan. Chewah Bahasa kau. 

Hello baru lepas breakfast nasi goreng telur mata  + ikan masin bulu ayam pastu minum bandung cincau, dessert ada biskut Bijan Kacang.

Tengah sedap elok sedut air bandung rasa macam nak tersembur keluar. Terus insaf. Hahahah. Ok masalah perut buncit ada di mana-mana. Ayat sedapkan hati. J

Dulu aku ada masalah tu, now bukan tak ada tapi kurang sebab aku berjaya kempiskan sedikit masa pantang anak ke dua. Masa tu kerap tungku dan jaga pemakanan.

Pastu ingatkan diri sila sedar diri yang gemuk akan datang kembali kalau tak jaga pemakanan. Meh sini nak share apa aku selalu jumpa kalau google cara hilangkan perut buncit.

1.       Jangan minum ice. A big NO ok.
2.       Buat senaman, push-up, plank. Buat tanpa tinggal.
3.       Jaga makan, kurang gula.

Cukupla aku kasi tiga ni je. Bagi banyak-banyak pon bukan buat pon kan? Jujur jela. Hahhaha. Tips paling power aku nak kasik ialah

SILA SEDAR DIRI. KALAU BERANGAN JE TAK AKAN KEMPIS PERUT TU. (ini cakap kat diri sendiri nih) selalu jadi lepas gigih google tapi tak buat or langgar je pantang.

Sekian. 

ambil dari google 



No comments: