Nuffnang BH

Feb 22, 2017

Pasang wallpaper dan cantikkan rumah

Assalamualaikum.

Dalam mood nak cantikkan rumah, hari tu dah beli wallpaper, dah beli langsir tapi semua terbengkalai letak tepi dulu. Penat shopping tak habis lagi. Hahhaha. oh beli wallpaper kat Kaison Setapak Central RM19.90 untuk satu roll tu. 

Semalam baru gigih nak start tampal wallpaper. Dan Sabtu Ahad kami habiskan masa untuk siapkan kerja rumah tertangguh dan suami start pasang wallpaper bilik anak bujang.

Kemain excited bila dah pasang it turn macam apa yang aku bayangkan. Tenang dan cantik. So kumpul duit lagi nak cantikkan rumah.

Anak bujang pon tak sabar nak suruh beli katil dia. nak hias bilik. Semoga lepas siap nanti dia ada keberanian nak tidur dalam bilik sendiri.

Nanti dah betul-betul siap share lagi. Next nak aim cantikkan dapur. Chaiyok.

Good Luck suami n anak bujang

Nampak kat FB ada akak tu share gambar dapur dia. Tarik rambut sendiri bila tengok orang boleh kemas dapur camni. akak jeles. 

kemas sangat ni. haishhh


No comments: