Nuffnang BH

Feb 22, 2017

Norahwax - remove unwanted hair

Assalamualaikum

Tak menang tangan nak layan whatsapp customer tanya pasal Norah ni. Ok maaf ye kalau akak lambat reply. Alhamdulillah ramai dah berani cuba. Yeay.

Paling banyak soalan, kak macamana nak guna? Nak guna bahagian mana? Berkesan ke kak? Dan macam-macam lagi.

Ok meh akak explain okeh:  siapa yang tak pernah cuba waxing, waxing ni salah satu cara membuang bulu di seluruh badan. Cara lain yang biasa orang buat ialah shaving or guna veet (tak sure apa nama dia) or tweezing. Pilihan berbeza ikut keselesaan.

Macam aku ni pendedahan untuk waxing memang nan ado. So memang tahu shaving aje la sejak dahulu. Sejak tahu waxing guna Norah ni hidup memang berubah. Okei over. Tapi seriously sesi memanjakan diri jadi sangat menggembirakan.

Norah diperbuat daripada madu, lemon, dan minyak tea tree. Bebas kimia dan selamat untuk semua jenis kulit ok. cara nak guna pun mudah. 

Oh ye bila guna Norah, kalau dulu memang setiap 3 hari dah kena shaving kan, now tunggu 3-4 minggu baru kena waxing semula. Bagus kan?

Ok la itu je akak cerita untuk kali ni. Please follow Instagram akak boleh tengok testi dan info lain; norahwaxwangsamaju_rodiah  atau whatsapp akak explain lebih lanjut. 
017 – 927 0848