Nuffnang BH

Feb 22, 2017

Celebrate Birthday Mak tersayang

Assalamualaikum.

Kejadian sambut birthday mak kali ke 65. Kejadian tahun lepas baru tahun ni nak cerita. Hari lahir mak jatuh pada 27 November 1951. Baru berkesempatan. Seronoknya Ya Allah.

Masing-masing berebut-rebut nak bahagiakan mak. Sebab kami hanya tinggal mak seorang. Memang selalu bergaduh adik beradik kalau mak turun KL. Masing-masing sibuk nak suruh mak datang rumah masing-masing dan nak belanja mak.

 Memang kecoh. J

Kami sambut birthday mak agak lambat. Siang tu bawak mak jalan-jalan shopping then surprise kan mak dinner kat SIXTY9 ISLAMIC STEAKHOUSE TAMAN MELAWATI. Yes again kat tempat favourite. Masa awal-awal dah booked untuk 20 orang then mintak satu slice kek.

Masa kek datang, waiters nyanyi ramai-ramai. Mak macam tergamam. Ya Allah that feeling. Seronoknya.