Nuffnang BH

Dec 6, 2016

Testimoni customer guna Norahwax - tak pandang yang lain

Alhamdulillah.

Seronok bila baca whatsapp dari customer yang diaorang suka sangat guna Norahwax ni.

Ada satu customer ni dia student, dia pernah guna Norahwax then stop sebab dah habis kemudian excited la jumpa wax jenama lain yang agak mahal. Lepas tu ketam gigi sebab wax tu kurang berkesan.  

Marah dia.

Bukan rezeki awak dik. So sekarang dia dah guna semula Norahwax. Seronok dapat sebarkan benda baik. Dapat bermanfaat.

Pernah baca; ustaz suh berdoa supaya kita ni tergolong dalam orang yang terpilih untuk berbakti kepada agama, terpilih untuk berbuat baik, terpilih mati dalam khusnul khatimah. Terpilih untuk syurga Allah.

Bila hari-hari mintak nanti Allah bukakan jalan ke arah itu. In sha Allah.

So berniaga jugak salah satunya. Temukan kebaikkan kepada orang lain. Mudahkan. Apa-apa nak tanya boleh ok. sila lah. Saya jawab sebaik mungkin.

Boleh tengok testi dan product kat ig norahwaxwangsamaju_rodiah atau whatsapp je 017-9270848

Babai.



No comments: