Nuffnang BH

Dec 7, 2016

Random post

Assalamualaikum.

2016 hampir melabuhkan tirai.
Hari ke 7 dalam bulan December.
Bermacam perasaan.
Berkecamuk.

Kalau dulu masa zaman sekolah waktu sekarang paling ditunggu
sebab seronok tak perlu ke sekolah.
Dah menginjak dewasa dan jadi mak orang ni perasaan tu dah tak ada.
Yang ada hanya cuak
Sebab ini la masanya semak semula apa dah jadi dalam masa setahun.

Apa pencapaian dah digapai?
Azam 2016 dah terlaksana atau sekadar di atas kertas?

Baru siap target untuk tahun 2017.
Seram sejuk bila dah nampak real figure yang kena achieve.
Betul la bukan senang nak senang.

Nanti masa akan datang aku harap bila aku baca semula posting ni
Aku sekurangnya dah berjaya buat apa aku nak.
Dan bila aku baca aku akan tersenyum.


Macam random talk aku bulan 6 tahun 2012:

1. Suami aku masih belum belikan aku bunga. Masih kekal begitu.
2. Alhamdulillah bulan August 2016 aku berjaya masuk rumah kami beli sendiri.
    Selepas 4 tahun.
3. Dah tukar company.
4. Masih dalam progress. Dan sekarang bertambah berat bila aku mama kepada dua anak.


No comments: