Nuffnang BH

Nov 7, 2016

Norahwax Organic Bantu anda buang bulu

Assalamualaikum.

Kalau perasan aku pernah buat review pasal satu cream buang bulu. Sapu-sapu terus tanggal tapi result dia tak puas hati. Sebab penakut nak guna wax so beli la cream yang mahal. Tapi sekejap je bulu sudah tumbuh panjang semula.

Kali ni nak share product yang aku sendiri yakin dapat membantu sesiapa sahaja yang nak hapuskan bulu yang tak diperlukan termasuk lelaki dan wanita.

Harga mampu milik, senang nak guna dan in sha Allah tak menyakitkan. Pernah dengar Norahwax Organic? Yes. Wax organic yang semakin mendapat tempat di hati pengguna wax di Malaysia. Dengan rasminya aku merupakan salah seorang agent Norahwax ni taw.

So sesiapa yang nak consultation, nak COD, nak beli secara pos bolehla contact 017 9270848. Kalau nak tahu lebih lanjut boleh follow instagram norahwaxwangsamaju_rodiah Feel free nak drop question jugak kat sini or email direct je rodiah.amir@gmail.com

Ada dua pilihan iaitu hot wax dan cold wax. Pilihan untuk anda yang selalu travel, dan nak cantik tak kira masa maka Cold Wax la jawapannya, Sesuai untuk bahagian armpit dan kaki. Untuk hot wax pula, wax ini sesuai digunakan di mana-mana bahagian seluruh badan. Perlu dipanaskan sebelum digunakan.

Harga wax untuk satu jar ialah RM35 sahaja dan anda akan dapat:
Satu jar 400gram organic wax
4 wooden stick

12 cotton strips 
manual instruction


 Feel free to ask:

rodiah.amir@gmail.com
017 9270848
instagram: norahwaxwangsamaju_rodiah

No comments: