Nuffnang BH

Nov 4, 2016

#honestreview SIXTY9 ISLAMIC STEAKHOUSE TAMAN MELAWATI

Assalamualaikum

Selamat pagi sambil lompat bintang. hahahha. Segmen #honestreview kembali lagi kali ni cerita pasal makanan.

Kali ni nak jamu mata-mata awak semua dengan hidangan di SIXTY9 ISLAMIC STEAKHOUSE TAMAN MELAWATI harus pergi kalau anda penggemar STEAK, PIZZA, & MUSHROOM SOUP

Ha atas tu alamat dan waktu operasi restaurant ok. Dia ada set breakfast & hi tea. Hari tu tak sempat snap the set tapi sangat untung sebab tea set english dengan harga RM20++. 

Hari tu kami sekeluarga had an early dinner at 5pm. Kan nak kurus ikut Sunnah makan awal. 

So we plan order nak elak bazir and save money. Suami makan Lamb Chop, Ikhwan makan Spagethi Bolognese, aku makan mushroom room as starter and dessert Creme Brulee. Air suam & Asam Boi. Tak habis tapau Spagethi Bolognese bawak balik. Total RM106 ++ termasuk GST. 

In sha Allah akan pergi lagi.