Nuffnang BH

Sep 28, 2016

Semak kelayakan Unit Dekoder Percuma MYTV

Bismillahirrahmanirrahim. 

Tahniah kepada mereka yang terpilih untuk terima decoder percuma dari MYTV ni. Aku bukanlah sebahagian dari yang bertuah tu.

Kalau korang terpilih maksudnya korang adalah salah seorang rakyat Malaysia yang terpilih untuk menyertai Projek Pendigitalan Penyiaran Nasional.

Sebanyak 2 juta set dekoder percuma (MYTV Basic) diberikan kepada isi rumah terpilih di seluruh negara.

Say Alhamdulillah.

Kalau korang nak tahu korang adalah yang terpilih atau tak boleh la check dekat link ni mytvbroadcasting 

Segala info tentang MYTV dan dekoder ada dalam tu. Aku tak dapat so malas lah nak baca lebih-lebih. hahahhaha. 

So far saluran yang disiarkan ialah TV1, TV2, TV3, TV Alhijrah, ntv7, 8TV, TV9 dan Bernama News Channel (BNC) serta jumlah saluran akan bertambah dari semasa ke semasa.