Nuffnang BH

Sep 5, 2016

Sambutan hari lahir anak yang ke lima tahun Ikhwan Hafeez

As Salam,

Peristiwa ini adalah throwback masa cuti merdeka kami sekeluarga yang lepas. Oleh sebab hari ulang tahun anak sulong jatuh pada 1 September maka ambil peluang 31st Ogos untuk celebrate.  

Tak meriah mana pun cuma buat ala kadar. 

Beli set nasi KFC pastu beli belon helium, dessert KFC Lemon Tiramisu (tak kena dengan tekak) then hias sikit-sikit. 

Hidupkan lilin/bunga api dan nyanyi untuk Ikhwan. 

Dia dah cukup gembira. 

Sehari lepas tu buat strawberry cheese cake, untuk Ikhwan tapi ikut selera aku. hahahhaha. Betul la orang cakap, bila jadi mak ni segala benda yang tak reti akan mak usahakan untuk jadi reti. 

Mama and abah and raudah doakan Ikhwan jadi anak soleh. Cergas fikiran sihat tubuh badan. Terhindar hasad dengki, sihir dan dimurahkan rezeki.

Moga Allah panjangkan jodoh kita sekeluarga. Aamiin.




strawberry cheese cake khas utk ikhwan