Nuffnang BH

Sep 7, 2016

Corningware Rosetta, Tarbiah Sentap & 1000 dot to dot

#Throwback

As Salam
Kisah jumaat penghulu hari. Rasa seronok bila start pagi dengan surah Al Kahf. Perasaan dirahmati Allah tu semacam. Nikmat tu bahagia. Alhamdulillah terima kasih Allah. Walau untuk perkara-perkara kecil untuk buat aku rasa gembira.

Pagi- pagi terbaca entry blogger jual caserole set [6 piece], Design: Rosetta yang kalau kat luar harganya RM629 dan dia let go RM350 (save almost 50%!). Reason of selling -unwanted gift/contest prizes.

Follow blogger ni sebab kagum dia selalu menang hadiah kalau join contest. Tak menang besar atleast ada jugak dia menang hadiah saguhati. Kalau aku jangankan contest, lucky draw pon mengecewakan.
Aku memang mengidam mangkuk gini. Bagai orang mengantuk disorongkan bantal terus mesej beli dan buat bayaran.

In Sha Allah nanti nak pick up kat rumah dia, dia bagi lagi discount RM50 sebab collect sendiri. Ya Allah happynya. Beli je dulu mesti guna nya, bisik janji pada diri sendiri. Hahhaha janji-janji berterbangan bebas di angkasa. Moga janji di tepati.

Lepastu tengahari pergi shopping happykan diri kat bangunan sebelah office je. MPH. Shopping buku ni memang berhantu sikit. Genre yang jadi igauan skang dakwah, tarbiyah, motivasi dan art.

So far itu jela terapi buat masa sekarang. Cuba cari masa untuk diri sendiri tapi masih belum punya rezeki. 

sambung titik ke titik



aku dah khatam buku ni. 10*


*sedikit pesanan. semua patut baca buku Semusim di Barzakh in sha Allah dapat kembali ke pangkal jalan.
*Tarbiah sentap aku baru nak mula. Dah ada sampai siri ke 3 pon. 
* melukis & mewarna tak ada bakat main so main sambung-sambung titik pon jadila. 
*image semua ihsan google

No comments: