Nuffnang BH

Jun 19, 2016

Entry khas sempena Hari Bapa. Khas buat suami.

As Salam,



Tak pernah pun celebrate Hari Bapa sebenarnya. Cuma excited bila rata-rata wish kepada Bapa milik mereka. Aku pun tak ketinggalan wish suami kat FB and IG.

Sebelum post puas perah otak nak buat ayat. Dah siap karang fikir pulak baik buruk kalau post. Last-last post jugak.

Sebelum sesiapa terasa geli-geli dan nak muntah baca entry ni lebih baik cepat-cepat tekan butang pangkah atas tu. hahhahahah. Ya ini entry up suami sendiri.

Entry ni pun sebagai tanda penghargaan dan terima kasih kepada suami yang bergelar bapa kepada dua anak aku. anak kita ye suami..

Kalau nak puji orang kemain mencurah-curah idea di ladang gandum, bila nak puji suami sendiri..ermmm sendu. Malu agaknya. Terlalu banyak benda nak dipuji.

Aku bukan la jenis yang mudah menutur kata manis, beri puji-pujian. Romantik, jiwang ni hoi jauh sekali.

Untuk suami kalau awak baca ni; Terima Kasih

+ Selalu ingatkan kenapa Allah jodohkan kita berdua.
+ Tak pernah putus asa untuk teruskan hubungan kita.
+ Menjadi kawan baik, sparring partner, teman pencadang, pendengar setia, pengkritik tetap dan     banyak lagi.
+ Menjadi abah terbaik di mata kami anak beranak.
+ Sentiasa sabar dan mendahulukan kami dalam apa jua situasi.
+ Berkorban wang ringgit dan menggembirakan hati kami.
+ Banyak lagi yang mungkin tak tertype kat sini. Semoga suami sentiasa sihat, dirahmati Allah dan semoga Allah panjangkan jodoh kita sekeluarga sampai ke syurga.

We love u so much.


#missionkeJannahtogether