Nuffnang BH

Apr 16, 2016

Baju Raya warna apa tahun ni?

Assalamualaikum

Dalam otak macam-macam fikir.
Hal anak,nak bersalin, raya, macam-macam lagi.

Sebut raya terus terbayang-bayang raya tahun ni. 
Nak pakai baju apa?  color apa?
Tak sedar masa tu masih dalam pantang hahahha.

Terus tak semangat cari baju raya. Kesian anak dan suami.
Suami pon tak excited sangat nak cari baju raya, dia nervous anak nak keluar.

Eh, patut aku lagi nervous la. Aku yang nak kena teran bagai.
Ok back to topic, macam hari tu aku berkenan ada orang post kat fb
Contoh skema warna semua ni.
Atleast dapat bantu orang lain cari warna baju raya ok la. 

Selalu sebut purple belacan la, pink Qu Puteh la dll.
Ok now dah ada skema color jangan sebut mengarut-mengarut lagi ok.

Aku share kat bawah skema-skema color tu

Raya pon dah tak lama, bolehla cari baju sekarang. 













No comments: