Nuffnang BH

Dec 18, 2015

Throwback October 2015

5 October 2015

Hari ni hari isnin. Hari pemalas aku. Eh bukan setiap hari memang pemalas ke? Hahahhah. Macam biasa weekend yang memang tak duduk rumah. nak pulak ke penghujung tahun ni. Ramai sungguh saudara mara kenduri. Berjalan sajalah. Tu kadang-kadang tak cukup rehat. Hati meronta je nak cuti lama-lama. Nak duduk rumah dan tidur.

Sekarang kuat tidur kot. paling lama sekarang boleh jaga waktu malam pukul 10. Balik dah sampai waktu Maghrib dan kemas diri apa yang patut, solat pastu aku dah terbongkang atas katil. Tak peduli anak suami. Ayat sama setiap hari, penat and ngantuk tak dapat dibendung. Mujur suami bagi peluang. Terima kasih.

Tak ada isi sangat perkongsian kali ni. Cuma lebih meluah perasaan sahaja. Sekarang musim jerebu yang memang teruk. Weekend aritu teruk mujur kami habiskan masa di Melaka. Melaka jerebu tapi tak seteruk KL. Harapnya semua orang jagalah kesihatan. 

12 October 2015

Masih lagi meneruskan kehidupan. Agak penat dengan aktivity hari minggu. Jadi penat tu bawak ke Isnin. asyik nak tidur. 

Perkembangan rumah, sekarang masih tunggu lawyer bank. Haritu baru setel bayar property evaluation report punya fees. Kena bayar dalam Rm satu ribu. BSN kata owner kena bayar dahulu kemudian claim dengan BSN. Layankan ajela.  Masih lagi bercinta nak kemas. Tapi suami dah tunjuk kerajinan dia. Setel la dua tiga kotak. Alhamdulillah.

Mengira hari cuti Awal Muharram. Tak zabar rasanya. Minggu ni amik cuti Khamis dan Jumaat nak setelkan urusan sekolah Ikhwan. Tahun depan baru nak masukkan dia ke sekolah.