Nuffnang BH

Oct 19, 2015

Pernah tak kau rasa








Pernah tak tiba-tiba bos besar tanya progress kerja pastu ko terkebil-kebil jawab sebab kau tak tahu update dia. Padahal kau tak terlibat pun dalam kerja tu and just tolong remind orang sepatutnya buat kerja. Kau yang memang sebelum ni memang sentiasa aware dengan status kerja hanya dengan satu soalan bos besar nampak kau tak buat kerja.


#@%^*#@!!^%%$#


Pernah tak bila bos besar tanya soalan kat kau then dengan confidentnya kau jawab seolah- olah jawapan tu 100% tepat. Tetibe makhluk Allah yang ada kat sebelah kau tanpa pandang mata kau dia betulkan jawapan kau dan bercakap terus dengan bos besar. Kau macam tak wujud. 

#@%^*#@!!^%%$#


Macam hati disiat-siat. Pipi disepak berulang kali. 


No comments: