Nuffnang BH

Aug 7, 2015

Muhammad Adam Rayyan Bin Muhamad Nasir--Kanser Neuroblastoma,Stage 4 Diusia 4Tahun.

Assalamualaikum.

Hati ibu atau hati manusia mana yang tak terkesan bila tengok Adam ni. Bila baca dan tengok gambar2 lain kat blog makcik Adam ni lagi la laju air mata nak mengalir. Boleh follow blog Nur Safiyyah Binti Osman

Menurut makcik Adam, dia start sakit awal tahun lepas. Confirm cancer lepas beberapa andaian dibuat oleh doctor. Kencing tikus, kurang kalsium la.

Dan keluarga mereka terus diuji bila pendengaran Adam dah terganggu sebab cancer dan rawatan yang adik Adam kena tempuh. Sedih. Sedih. Tak dapat nak bayangkan. Dengan umur sekecik tu Adam dah diuji. Sakitnya. Kuatnya dia.

So now keluarga dia tengah kumpul dana nak beli alat bantuan pendengaran berharga RM6800. Nak derma boleh la masukkan ke account kat bawah:

Pada yang ingin menderma sedikit duit ringgit,boleh masukkan ke acc dibawah :

Bank : Maybank  
A/c No : 512370401004
A/c holder name : Nur Safiyyah Binti Osman 

Tolong tulis dekat recipient reference : Derma Adam.

P/s : Nur Safiyyah satu-satunya ahli keluarga y ada current account,so bank xakan block kalau ramai y transfer/bankin duit.

Keluarga mereka sangat tabah. Semoga impian keluarga nak buat adik Adam rasa selesa, dan terus kuat untuk hidup tercapai.
ini sebelum adik Adam disahkan cancer

in gambar terbaru adik Adam

No comments: