Nuffnang BH

Jun 4, 2014

Kidzoonia.. Release Stress.. happiness


Perasaan yang tak dapat terungkai dengan kata-kata
Meluangkan masa dengan anak
Tengok dia membesar
Jatuh bangun, ketawa menangis dia
Memang dasar anak kecil
Apa saja perbuatan mesti nak perhatian ibu bapa

Semalam bawak Ikhwan main dekat festival city
Main dalam Kidzoonia Mini nama eh
Port paling ikhwan suka is dalam tempat banyak bola plastic tu
Sejam pon boleh bertahan duk dalam tu
Macam semalam abah dia shopping baju
Mama and ikhwan main sampai lebam

Sempat buat kawan, kawan baru nama ani, bibah, and adik dia iman
Budak-budak hati dia bersih tengok muka pun dah rasa bahagia
Mak bibah pergi beli food, tinggalkan dia and adik dia kat situ
Oh Bibah umur 6 tahun, iman 3 tahun

Sebagai ibu rasanya tak patut mak dia tinggalkan dalam tu
Mana tahu berlaku kebakaran orang akan selamatkan diri sendiri
Ye mungkin mak dia susah nak control tapi itu tanggungjawab
Manusia payah menghargai selagi belum kehilangan

Semalam terpaksa tinggalkan aja Bibah dan iman
Nak bergegas solat dan dinner

Moga mak Bibah cepat datang 

*Bibah pakai tudung, adik dia yg rambut keriting tu