Nuffnang BH

Feb 17, 2014

Festival Kucing Putrajaya 2014

As Salam,

Hari ni hari lemau sebab semalam macam tak cukup rest. 
Konon kalau duduk rumah lipat kain, tak menarikla hujung minggu. 
Jadi, untuk menjadikan minggu kali ni menarik mestila kena keluar. 
Jumaat hari tu dapat whatsapp image dari kawan pasal 
Karnival Kucing kat Putrajaya. Ahad baru tergerak nak pergi. 
Mujur En Suami sporting nak bawak.

Pergi balik memang penat rasa macam balik kampung Melaka pulak. 
Ke badan dah tua sangat? Cuaca macam biasa panas ya amat. 
Orang ramai. Kucing memang banyak tapi kena berebut kalau nak tangkap gambar. 
Kesian kucing-kucing sebab terlalu dekat dan sangkar dia 
kan budak-budak gegar-gegar sangkar suruh kucing bangun. 
End up owner kucing tutup sangkar dengan kain. 
Nak elak gangguan dan sejukkan kucing. Oh ye.. 
ada kucing yang ada kipas dia sendiri. Untung kucing tu. 
Ada kaunter jual kucing, makanan kucing, baju kucing, 
mainan kucing dan semua pasal kucing. Sesuai sangat peminat kucing datang.

kucing yg sepi dan blur






















kucing pon ada club.. sila follow


























yg ni la feveret aku.. muka penyek xsempat snap.. black

tuan ko kemain syg ko eh, dia berambut..sbb pnjak gila bulu

kucing xde bulu ni aktif & manja

lembut kulit dia mcm baby

poster ehsan google

ehsan google

ehsan google

ehsan google jugak

yg ni xde belas 







No comments: