Nuffnang BH

Feb 13, 2014

candle light dinner sgt

As salam,

Haih hati menjerit-jerit, meronta-ronta nak up entry baru dalam hidup. Bukan apa takda entry maknanya takdala kenangan aku leh simpan dalam blog ni. Kot masa tua nanti leh browsing mengimbau zaman muda-muda. Kot masih waras dan hidup lagi la.

Dua hari lepas balik kerja tengah tunggu iklan nak tengok ulangan Tom-Tom bak tetibe bergelap satu kawasan seksyen satu Wangsamaju. Ha memang elok, dengan tak mandi berpeluh kipas terpadam. Sementara tunggu en suami pulang duduk la melepak kat beranda belakang rumah yang sekangkang kera tu.

Suami sampai dalam pukul lapan still lagi elektrik takda so dapatla bercandle light dinner bersama sang suami dan anak. Pasang lilin yang sebatang. Excited Ikhwan. Susun makanan atas meja dan selesai makan baru elektrik ada semula.


Baru sekejap bekalan elektrik takde. Tapi berpeluh dah macam duk dalam sauna. Sabar jela. Orang dedulu steady je takde kipas. Orang sekarang ni je mengada. Ok cakap pasal diri sendiri. 
























sampai juling mata kau nak..