Nuffnang BH

Jun 17, 2013

Rawatan Terapi Sonotron..info, lokasi

As Salam,

Selagi ada nyawa selagi tu tanggungjawab terhadap mak tak akan habis. Semalam balik dari Pahang terus ke rumah kakak di Puncak Alam. Berkumpul dan akak sulong ada cadangan supaya mak try rawatan sonotron. Ok macam kedengaran Indonesia sangat. Today, google then ini dapat aku share. 

"Rawatan Terapi Sonotron merupakan rawatan bebas pembedahan kerana dikendalikan secara luaran oleh pakar terapi. Terapi sonotron memberi kelegaan serta-merta tanpa penggunaan ubatan atau dadah. Menggunakan teknologi Amerika Syarikat, mengeluarkan PANCARAN DISCAJ KORONA BERFREKUENSI RENDAH (0.43 MHz)"


gambar dari google
Rawatan sonotron diperakui selamat oleh pengamal perubatan. Ia tidak meninggalkan sebarang kesan sampingan, selain pesakit akan berasa lemah selama beberapa jam selepas jam menjalani rawatan. Bagaimanapun ianya hanyalah sementara dan pesakit akan bertambah pulih. insyaAllah. 

Anda PERLU cuba rawatan Sonotron sekiranya mengalami: 
  • Stroke 
  • Gout
  • Asma (Lelah)
  • Bronkitis (terutama kanak-kanak)
  • Sakit Tekak/Batuk
  • Kayap/Ekzema/Kudis
  • Sakit Pinggang/Pinggul
  • Sakit siku/jari/lengan
  • Migrain
  • Angin ahmar (Strok)
  • Resdung
  • Sakit sendi lutut
  • Kaki terseliuh
  • Bengkak pada tapak kaki"
  • luka 
  • ulser
  • Masalah kulit/ jerawat
  • Gastrik

Bayaran:
Dari apa aku baca kos kebanyakkan dari range 30-200 mengikut sesi. Setiap sesi dianggarkan 15-30 minit.  

Lokasi: Sila call dan buat appointment dulu lagi bagus. 

Panmedic Sdn Bhd,
A-3-12, 8 Avenue PJ,
Pusat Perniagaan Seksyen 8,
Jalan Sungai Jernih 8/1,
46050, Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

Malaysia.
Tel: 
60-3-7954 3622 

Fax: 60-3-7954 1622 



AN-NUR SPECIALIST HOSPITAL
No 14 & 16, Medan Pusat Bandar 1, Seksyen 9 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor Darul Ehsan
Tel: +603 8926 6060 | Fax: +603 8926 6067


Klinik Keluarga Dr Hj Mohd Khadzali
No. 3, Rumah kedai
Jalan AU 5C/K
Ulu Kelang, Ampang
54200 Kuala Lumpur
03 - 41083716
Isnin – Khamis (9pagi-1tgh, 5ptg-7mlm, 8.30mlm-11mlm), Jumaat (9pagi-12tgh, 5ptg-7mlm, 8.30mlm-11mlm)
Sabtu (9pg-1tgh)


Klinik Dr Fauziah, 
NO 15, JALAN 2A/1, OFF JALAN ULU YAM BANDAR
BARU SELAYANG FASA 2A, 68100 BATU CAVES,
SELANGOR
Tell: 03-61890753. 
Klinik tu buka setiap hari kecuali hari Ahad.

*since mak dah duk sini, aku memang cari area KL/Selangor.
*credit to blog ini cerita aku dan thecoloursofmylife 
*harap membantu info yang aku cari ni