Nuffnang BH

Jun 13, 2013

Pee Mak (Kencing mak ke???)

As Salam,

Since last week dah plan dengan my best pren Maria Mercedes bukan nama sebenar nak dating. Yeah. Either bowling or Movie. Selak2 cite kat TGV macam tak berkenan sampailah pagi terus tertarik bila baca blog cik epal review movie. Terus bukak TGV online tgk trailer dia. Cilakoi sungguh kelakar..

Best part cite tu ada scene main regu. Our family favourite game. Berhantu mainan tu kalau adik beradik balik. Anak buah paling bersemangat main. hahhahhahha. So terus whatapps Maria Mercedes ajak tengok movie cite ni.

Terus macam semangat meronta-ronta nak cuti jumaat ni. Even cuti masih kene datang office amik minutes. Sepatutnya cuti tapi last minutes postponed buat masa aku cuti lak. Tapi takpela.. Ada hikmah kan.


2 comments:

Aishah said...

amboi g merendek yek.....

Rodiah Amir said...

hahhaha best woo cite ni sha..sila tonton