Nuffnang BH

Jun 18, 2013

Pee Mak best

As Salam semua,

Macam last time dalam entry aku yang ni..cite antu tu aku dah nekad nak beranikan diri nak tengok cerita hantu. Imiginasi tinggi sangat tu selalu tak berani nak tengok cerita-cerita genre seram ni. Sebab kalau tidur takut hantu ada bawah katil. teruk betul.

Berbalik kepada cerita hantu tu memang sumpah lawak oi. Sape yang agak-agak ada masalah dan payah nak gelak pergi la tonton. Lagi best beli cd boleh ulang banyak kali.

muka masing2 memang mintak pelempang ok..very the kelakar nak mampos..

suke sgt watak hero dalam cerita ni..sweet manja..comel dan kelakar..owh suka dia

scene atas sampan paling buat aku ketawa xberhenti..teka siapa sebenarnya hantu..bnyk btol teori

even hensem n cantik nak kojol tapi sayang gigi nya hitam..hahhaha

cite antu.,.seram mesti ada..tapi banyak gelak la..
*semua image ehsan google ok 

No comments: