Nuffnang BH

May 27, 2013

Daftar adik..Real Steel

As Salam,

Hari isnin minggu selepas cuti hari Jumaat. amat cool. layan movie Real Steel sambil buat kerja memang terbaik. Lagi bertambah baik kalau duduk rumah. Movie lama, macam biasa la aku baru nak tengok.


Semalam balik dari Ampangan ikut LEKAS. Alhamdulillah tak jem. Clear dan selamat tiba siap pergi shopping. Semalam jugak discuss and pujuk our mom untuk stay dengan anak-anak. Mak separa setuju. Sayang betul dia nak tinggalkan rumah. masih mencari solution supaya mak termakan pujuk rayu anak-anak.

Adik bongsu selamat mendaftar Matrikulasi Kuala Pilah. Sayu hati sebab tak dapat teman adik register. Dulu ada arwah abah, boleh temankan. Sekarang harapkan abang yang sulong. Dan mak mesti titiskan air mata.

Btw, aku ubah sket wajah blog aku. Nak nampak lagi smart dan matang. kononla.

No comments: