Nuffnang BH

Feb 8, 2013

I is jatuh cinta



As Salam,

Today is Jumaat. Well semua tahu tak yah sebuk nak bagitahu. Sedikit kemengongan today bcos baru shj membaca belog-belog yang sempoi, ceria dan lazat. Tak yah nak fikir panjang lah..meh I share link untuk baca bila korang tak sihat, bosan dan tak kerja lain seperti i. ingat I bukan la jadi duta belog2 dibawah, tak dapat royalty pon. Tapi I dapat nilai2 murni bila membaca entry mereka sekalian. So berkongsi la dengan u all.

Belog akak senduk meriahuoll – belog ni buat I gelak sampai keluar air mata. I rasa dekat di hati bila baca entry yang di post. Yang lahir dari hati. Chewah macam I is kenal akak senduk ye x? rasanya akak senduk ni che ki, yeke? Lantak kau la kak senduk. But u make me happy.

Belog kak tijah dikja – omg. I fall in love dgn kak tijah after baca few entry. Kak kau mmg sempoi. Dah bekeluarga dan orang nogori. Simple je setiap entry tapi kelakar tak ingat dunia.

I rasa disebabkan usia semakin menginjak ni, I lebih berselera dengan belog2 begini. Kalau dulu I is setia baca remaja2/belia awal usia punya belog macam yuyu zulaikha, hanis zalikha dan bermacam ka lagi.. kini sudah beralih arah. next time i jumpa i will share dengan yang lain jugak ok..

Tak menyesal pon. I is love u all. Sekian u all pergi jenguk itu belog ok. Sekian.