Nuffnang BH

Nov 20, 2012

tora datang lagi..kemain ko hebat


As Salam taraa… lama gila tak update. Perlu ek update? Oppp hahhaha. Ok setelah melalui musim haji..bercuti..bekerja semula then cuti India ni baru aku nak update. Kemain ko busy. Duniawi sangat. dalam banyak masa yang aku luangkan, start aku terasa busy itu vole dikatakan 70% busy dengan kerja. Aku penat di office, penat di rumah dan hari-hari terlepas begitu saja. Mulanya nak update wish Selamat hari raya haji tapi kemain liat nak update.

Nak cite masak rendang first time, kukus pulut pon first time, buat tiramisu pon first time. Semua nak first time. Hikikhik. Gelak gatal. nantila kalau semangat ku seru sampai mas ayu akan update resepi dan gambarajahnya. tapi tak janji la. eh ada orang kesah hahahha. 

Pe motip kali ni nak update? Tak de update. Sensaja nak hiburkan ati di hari selasa setelah bertungkus lumus buat kerja pejabat. eh skema. kerja la sangat. 

erm skang dah masuk musim tengkujuh ni sokmonye la hujan. bila hujan mula la sejuk. sejuk-sejuk sedap tidur woo. so malam aku berlalu dengan indahnya di bilik tidur. mujur ikhwan pon senang nak tidur sekali. tepuk-tepuk, main cak-cak dan sekian penat tidur la. 

tulis tidur terus idea aku pun terkubur..muahahahhaha. sambung next entry.