Nuffnang BH

Oct 22, 2012

proses pekerjaan duniawi semata


As Salam semua,... ambik kau tajuk xboleh blah. 

Ok hari ni and esok tak akan masuk office. Sebab ada workshop kat Holiday Villa Subang. Mengantuk ni dengar orang present and gaduh-gaduh..(sila baca discuss dengan suara kuat) macam kat parlimen tu. Tadi lunch makan kambing kurma so macam effect kat kepala otak. Jap lagi turn aku lak nak present maksud aku team aku. kalau manager suh present, buat jela. If tak , tak payah la. 

Ikhwan tengah demam teruk kat rumah. Nak ponteng workshop ni compulsory pulak. So abah dia je yang terpaksa cuti. Kesian anak mama. Menggigil demam. Abah kata ikhwan ikut mama selalu demam. Kalau abah demam jarang2 tapi sekali kene boleh tahan.

Otak weng2 lagi ni. Ok teruskan la presentation tu. Cepat bila orang nak baling kerusi tak sabar ni. Sila imagine ada orang baling kasut. Aku jadi pemerhati. sekian. Mama rindu Ikhwan. 

ikhwan mama demam sbb geraham nak keluar..jahat geraham ni taw!!

blablablabala yayyayayya

air untuk kehidupan

3 comments:

Aishah Jahirah said...

demam nak membesar lagi tu...
p/s:jgn join baling kerusi dah...:)

Alinx said...

sabo je la sabo je la ye ahdek

eyriqazz said...

Sweet yg last tu... Air untuk kehidupan..