Nuffnang BH

Sep 20, 2012

Pen..pen..pen...penatttt


As salam, ah dui. Penatnya diri ini. Macam perdana menteri je. Ok isnin aritu cuti so masa bekerja is 4 days this week. Memang bekejar-kejaran anak. Eh ada ke? Peduli kan. Ok semua orang i mean my geng pergi lunch then i skip lunch semata sebab aku perlukan masa nak berehat. Nak siapkan kerja yang bila tah nak siap. Ok memang dah organize and put remarks kene siapkan so aku macam orang gila cakap sorang-sorang yakinkan diri boleh buat.

Matilah mak macam ni hari-hari. Semalam hari membeli makanan ikhwan di jaya jusco. Walaupun tak penting tetap nak cerita jugak. Beli buah kiwi, anggur, makanan kami dan cuci mata. Tak larat lama-lama sebab ikhwan semakin membesar. Lenguh tangan nak dukung. Ok anak cepat berjalan senang mama and abah ok. kesian ikhwan menu makanan ruji dia tetap sama, maaflah mama kau ni kering idea. Kalau bangun pun lambat jawabnya menu kau memang makan nasi dengan telur la.
Dalam blog ni kebanyakkan aku cerita pasal anak and hal aku. jarang sekali nak cerita pasal suami kan? Nak keji-keji amhupun puji-puji..kih3 mana leh buka hal rumahtangga dalam blog. Tak gitu? So far en husband ok je. Tak da gaduh besar. Setakat sikit2 ada. Alhamdulillah. Berjalan lancar.

Pagi tadi dalam tren husband cakap, end of this month after dapat gaji balik Melaka (mean rumah mak mertua) then secara spontan nya aku jawab..for what? Kah3 derhaka betul kan? Setelah menyedari kesilapan ku itu terus say sorry and cover ayat baik punya. Ok sebab balik bila cuti panjang extra sehari ke. Tapi tak pela asyik balik Pahang je kan. Chewah.

Tak taw la jadi ke tak nak balik. Tunggu jela dia nyer keputusan. If yes kemas dan ikut balik. If tak duk rumah jela basuh kain. Lipat kain. Wah banyak keje tak siap lagi. ok da habis membebel. Nak sambung semula kerja. Kerja la sangat. 

see serabut there

ehsan google images