Nuffnang BH

Jun 25, 2012

majunya dunia

ehsan google image


As salam,

Dunia sudah berubah kan? Banyak sangat berubahnya. Maju nya Subhanallah. Last week aritu aku balik kampung selesaikan urusan harta arwah abah. Berjumpa dengan peguam untuk bicara hal tanah. Alhamdulillah rezeki abah. Ada la sikit untuk mak and anak-anak.

Hal bicara tanah nanti aku ceritakan kemudian. Aku nak cerita anak saudara aku yang baru 14 tahun bersekolah agama dah ada blog. What? Blog? Aku ni ada blog pun umur berapa?ok aku lupa. Tapi memang dah besar la. Of cos la after 20th baru aku pandai berbelog. Dan sampai la ni pun aku tak taw apa ilmu aku share.

Tadi bila aku baca blog anak saudara aku, sentap hati mak nak. Aku rasa tak lama lagi dia akan jumpa blog aku gak. Ala taip jela kat google search. Camtu lah aku jumpa blog dia. Tapi aku harap dia tak jumpa la. Hahahhahah

Cakap pasal ilmu yang dikongsi mungkin indirect kot aku share. Sebab aku rasa bosan kot kalau berceramah terus bila buat entry. Orang pun bosan baca. Even tak de orang baca aku kisah apa.hahhahaha.

Itulah. Pejam celik pejam celik sekejap je masa berlalu. Aku dah nak masuk 27 tahun. Sudah lama hidup. berapa lama lagi Allah izinkan aku hidup. wallahualam. Ikhwan baru nak masuk 10 bulan. Aku maish berjuang nak kasik dia susu ibu. Tapi susu aku dah merudum. Tapi tak putus asa. Chaiyok...