Nuffnang BH

Jun 12, 2012

Ikhwan yang botak sudah

 As salam,

Yea...selamat hari selasa guys..moga semua ceria menjalani kehidupan dengan sebaik-baiknya. Last weekend aritu activity agak padat dengan plan yang x dirancang..eh yeke..hahhaha ok yang aku ingat aku and husband potong rambut ikhwan..dari ada rambut to botak.. hari sabtu hari bersuka ria menyegarkan diri buat rawatan muka..eh facial. Then jalan-jalan cari baju raya..tapi tak jumpa yang berkenan pun.

First potong rambut ikhwan is masa umur dia 8 bulan lebih kot..then second time potong sebab gonggot..eh paham gonggot tu apa..maksud dia is macam potong tidak sekata..ada yg terpendek..

ni masa 8 bulan bercuti di kampung 
setelah dipotong rambut nya
setiap kali tangkap gambar mesti pose cmni 

4 comments:

Aishah Jahirah said...

muka ko versi lelaki...;p

Dieya said...

hahaha lawak la sya..yeke..

BAIZURA NATASHA said...

weh.tembamnya ikhwan..blom pnh dpt jmp ikhwan face-2-face

Dieya said...

bai nnti jumpa la