Nuffnang BH

Apr 3, 2012

utk aisyah..wajah baru blogger

Assalamualaikum.

Ni quick entry khas entry utk my best friend click la dia ada post pasal new look  blog ni. Aku dah try aritu sj nk godek tapi biasa la benda baru aku malas nak study lelebih..

Aku tukar balik old interface..so sya don’t worry kita leh tukar sesuka hati bila kita nak.. after kau click upgrade to newlook dia keluar page kat bawah tu, then...
Ko g je kat screen aku tunjuk kat bawah ni, ko click yang rupa ‘star’ tu then just click old interface. T blog ni akan jadi dashboard lama la..

Sekian.

1 comment:

  1. uhuuu....terharunye aku....tq my fren..dah bertukar ke old, tp new pun best sebab blh trace berapa ramai yg view setiap entry post kita..blh main tukar2 nanti..hehee.
    line tenet aku xok semenjak dua menjak ni,sadis je...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi comment.