Nuffnang BH

Apr 24, 2012

terkedu..termangu..terganggu


Salam sedunia,

Bersykur dengan apa yang kita ada. Alhamdulillah. Ingat setiap apa yang kita ada ni semua pemberian dari Nya. Walau kecik bersyukur dari tiada apa. Hidup aku seharian sama je kot Cuma beza kerja yang aku lakukan la. Tak siap kerja hari ni sambung esok, tak siap esok sambung la esok lagi.

Rutin pun lebih kurang, naik tren turun tren, tunggu bus then jalan kaki sampai office. Memang itu perjalanan aku seharian. Dan tadi masa dalam bus aku nampak, seorang mak dukung baby dia, jalan kaki bersama suami. Aku sedih. Sungguh aku sensitive lepas ada anak ni. Aku kesian kat anak tu, mak ayah dia tak mampu.

Aku hanya mampu doa semoga dia dimurahkan rezeki, so dia tak akan berpanas nanti. Amin.