Nuffnang BH

Mar 12, 2012

Ikhwan

Assalamualaikum,

Nak cerita pasal my baby. My baby dah masuk 6 months ++. Sudah besar dan Alhamdulillah tak demuk sgt sebab dia semakin lasak. Tapi sayang dia tengah mendemam. Ok belasah sebab aku tengah ting tong ni. Mendemamm sebab penat ikut mama shopping ye sayang. owh tidak mendemam sebab cucuk 6 bulan aritu.

Dia merengek malam2 je sebab panas badan so ape aku buat is lap2 badan, tangan, kaki, dan dahi dia. Uikss mulia nya seorang ibu korbankan waktu tidur untuk anaknya sedangkan bapaknya tergolek di tepi sebab penat jaga anak siang2. Aishhh.

So dengan berat hatinya pagi tadi menghantar ikhwan kat BS dengan muka kelat. If arini dia demam lagi confirm aku cuti je.

Ikhwan sekarang digemari ramai. Semua atuk2 suka dia. Hahhaha. Bagus anak mama cari atuk kaya senang hidup kau nak. Ceh. Skang ikhwan dah pandai meniarap n bergerak ke depan laju2. Wah maju kau nak. Dedulu ke belakang aje. So now agak bahaya la sebab dia suka meniarap sekeliling rumah. Takut dia jumpa benda2 kecil lantas masukkan ke dalam mulut. Aishhh.

Plan nk belikan walker. Nantilah ok. ok sampai sini dulu la. Kang bosan lak baca psl ikhwan je. Ok skang dah rindu dia..budak bulat. 

1 comment:

  1. hehee tgklah dah besar nanti xnknye dia ikut ko pegi sopping....ikhwn masih dmm ke?

    ReplyDelete

Terima kasih sudi comment.