Nuffnang BH

Feb 15, 2012

yea..akhirnya keluar jugak entry

Pagi2 reply email muka gembira. dari keluar rumah tadi target 1 je hari ni semoga semua waktu solatku terjaga. Macam biasa bersiap bangun kemas rumah sikit, basuh botol, masak air, rendam botol, masukkan susu dlm plastic container. Mandi, solat, iron baju, susukan anak dan siapkan handbag nak g kerja.

Keluar rumah, hantar anak then naik tren, naik bus then jalan kaki ke office. Rutin harian sejak ada anak ni. Tadi BS pesan dia nk wat check up on Monday. Dia mintak izin dulu. Sedih lak rasa dalam masa sama otak ligat fikir sapa nak jaga anak. Dah apply cuti tadi so if tak approve amik EL lagi sekali la. Teruk la performance aku tahun ni. Lantak la.

Skang bernafas sikit email semua kawan forum. Lama tak bertanya khabar. Kerja memang banyak. Kena pandai manage if tak serabut hidup aku. so itu jela update kali ni. Hope semuanya baik arini ni. 

sekarang layankan aje gambar kesayangan anak aku..





2 comments:

Aishah Jahirah said...

salam yunk....supermak ye ko skang...sorry beb aku xbls msg,no kedit la...mizz u so much larh...:)

Dieya said...

hai aisyah..no worries...paham sesangat..yeah supermak..