Nuffnang BH

Feb 29, 2012

kambing black

Bersiaran secara langsung dari bilik meeting yang hangat sebab bos aku marah-marah project hampes. Aku tadi pun marah. Aku tarik muka. Sakit hati dengan manager aku. Aku jadi kambing hitam bila kerja tak meet deadline. Sebab last inform me. Last from me because manager nak edit-edit bagai. Emo.

Aku tak kisah la dia nak jadikan aku kambing hitam. Aku take note. Next time jangan harap nak jadi camni lagi. Inilah nasib pekerja bawahan macam aku. Siot je. Aku berdoa tak akan alami macam ni lagi.

Owh dan jugak bos aku panas goreng pisang dia tak sampai lagi. Dia dah lapar sangat tak lunch. So dia jadi garang dalam meeting.

Ini adalah luahan masa aku tak puas hati.