Nuffnang BH

Jan 6, 2012

tak da tajuk..

Hari ini hari jumaat. Hari yang paling sesuai untuk dipersalahkan (owh xbaik) dan dijadikan alasan untuk tidak membuat kerja. Membaca blog-blog orang tadi. Macam-macam yang berlaku. Ada yang buat entry bagi tips, ada yang meluahkan perasaan cinta, and gaduh-gaduh pun ado. Aku? aku malas la nak update skang. Yer dan terfikir kenpa la aku ber belog sebelum ni yer.

Dah habis fikir rasanya, aku berbelog pun sebab aku nak hilangkan stress je. Tak da tujuan lain. Kepala malas nak fikir hal berat-berat. Keluar rumah pagi tadi pun sebal je rasa. Ok fine aku gaduh sket dengan somi. Nyampah ah dia tak nak tolong iron baju. Sakit hati. Tapi tu lantaklah ada aku kesah.

Pagi-pagi bos ajak meeting muka cam karipap je. Takda mood dan sangat sikit untuk bercakap. Benda-benda yang jadi dalam hidup aku 2 3 menjak ni tak bapa best sangat. banyak kejutan dan tengoklah nanti apa yang jadi. 


2 comments:

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

meh cini aku tlg ironkan baju...haha mcm rajin je padahal paling mls iron2 ni...psst apa kejutan tu?

Dieya said...

hahhaha ok set aisyah leh tlg ironkan baju..aku malasss..kejutan?? aku pun lupa da