Nuffnang BH

Jan 19, 2012

gosok gigi dengan pencuci muka..


Pernah sibuk melampau? Pernah rasa nak muntah sebab otak failed nak fikir benda lain selain kerja? Pernah makan tapi tak rasa apa mulut kunyah? Pernah rasa nak jerit kat orang supaya bertolak ansur? Dan pernahkah gosok gigi dengan pencuci muka, bukan ubat gigi. Semuanya sedang belaku kat aku. tempat paling aku banyak berfikir  dan membuat keputusan adalah ketika aku berada dalam bilik air.

Aku tak taw orang lain tapi aku camtu. Masa time aku nak cuci muka, mandi la paling banyak idea datang. Macam idea nak berbelog ke, plan nak setelkan kerja ke. Tak kisah la. Itu aku terbabas gosok gigi dengan pencuci muka tuh.

Pas seminit gosok baru aku sedar rasa semacam dan xde rasa mint macam biasa. Cepat-cepat aku bilas. Nak muntah. Memang stress tahap gaban aku ni.
Kerja memang melampau banyak. Sebab pending because depend dengan orang lain. Selagi orang lain tak kasi info so aku tak leh buat kerja. So skang aku nak tarik nafas dulu. Nak siapkan satu-satu. Amin. 

1 comment:

  1. selalu aku terbaca kisah lucu kat majalah je macam tu...haha ko pun terbuat ke.
    mmg penat kerja yg melibatkan team work tp org xkerjasama bg info diperlukan....selmt bekerja yunk...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi comment.