Nuffnang BH

Dec 13, 2011

Franfruktur Lembu Ramly pakai DNA Khinzir..


Astagfirullah. Elok tadi selepas lunch dapat email dari kawan aku. Ok sangat terperanjat memula xnak percaya tapi sedikit goyah bila baca surat-surat yang dilampirkan. Apa nak jadi la kan. Selama ni aku beli je product diorang ni even sedikit mahal sebab rasa dia yang sedap skit berbanding brand lain. 

Lagi satu ni company melayu; atas nama MELAYU la aku tolong majukan dengan membeli produk mereka.Tapi kalau dah timbul isu halal haram ni. Mula la takut dan elakkan lah membeli.

Pada sesiapa yang dapat sahihkan berita ni tolonglah bagitahu yer. Kalau dah dalam frankfurter pakai DNA Khinzir camne dengan daging burger, nugget, dan seangkatan dengannya. Yerk...





No comments: