Nuffnang BH

Dec 14, 2011

cerita cinta Elysa


Semalam laki i excited nak tengok episod last cinta Elysa. punya la excited jerit-jerit suh tengok kebetulan masa tu i duk dalam bilik tengah gomol budak demok si ikhwan. Ok cite start masing-masing try menghayati jalan cerita. Tetiba aku gelak sekuat hati bila scene si aril ni sedih sob3 sebab dia ingat fasha sanda dah tinggalkan dia. 

Siap dengan note kat cermin dia tulis guna lipstick. Bukan la aku gelak sebab skrip dia. Tapi aku gelak sebab ekspresi muka si aril ni. Punya la lawak. Rasa nak pelempang je bila dia wat muka sedih. Tak kena kot. Watak ganas samseng leh kot wta muka camtu. Sudahnya masa scene konon-konon sedih tu aku gelak terbahak-bahak.

Dan harini bila ingat semula muka dia aku terusan bergelak. 

4 comments:

  1. haha layan ye cerita ni...aku asyik terlepas aje nak tgk...sampai ke last episod terlepas..huhuu

    ReplyDelete
  2. memang xblh blah tgk muka aril,ktorng laki bini,bntai gelak..haha!

    ReplyDelete
  3. cik aisha..aku layan sbb laki aku suka fasha..eh menyampah ok

    ReplyDelete
  4. yun..bukan yun je..kitaorg laki bini siap ajak adik tolong gelakkan. kelakar gila la

    ReplyDelete

Terima kasih sudi comment.