Nuffnang BH

Oct 7, 2011

emo-siii la sangat..menyampah

salam. Wargh apa khabar KL sekarang, pe pekdah aku tny khabar KL ni? Ok takde motif. Skang aku tengah emosi. Sambil tangan kanan enjut buaian, tangan kiri lak sebuk menaip keyboard laptop ni. Arini ari jumaat. Dah hari 37 aku berpantang, jauh dari suami dan hanya berjumpa suami bila weekend je. Macam la serius sangat masalah tak jumpa suami kan? Menyampah. Ok teruskan. Ok bila berjauhan mulalah terbit perasaan rindu tu, bila rindu mula la nak bermanja-manja, da jauh adatlah. Mesej henpon buruk sony tu jela penyambung kasih sayang.
rasanya semua perkara nak bagitahu suami bila rindu, anak belajar tidur dalam buaian, makan sup ayam sedap mak buat tadi, mak nak terus jaga cucu dia bila habis pantang nanti dan macam-macam lagi. eksited kemain menaip dan tak fikir panjang terus send. Sejam tunggu takda balasan, jam kedua, ketiga, dan seterusnya takda balasan jugak.
Sekarang rindu dah jadi dendam. Sebab sakit hati panggilan dan mesej tak berbalas, berangkat. Geram2. Tak jadi nak rindu. Menyampah adalah. Tak guna hak tuii. tadi bila laki call nak pujuk aku buat bodoh. dlam hati menjerit..yess padan muka. emo.
* entry emo bila isteri ketandusan kasih sayang.

1 comment:

cik aisha said...

haha...kau tetap yg ku kenal...:)org ckp kita emo tp sbnrnya ati kita lembut dalam keras.hehee...