Nuffnang BH

Aug 15, 2011

Special Entry for Blogger: HisHAm


Salam satu dunia, rasanya malas nak intro pepanjang. Aku rasa idea amat payah nak kuar sekarang ni. Dengan perut memboyot, penat nak bawak. Semua bagai la. Ok straight to the point. Aku rasa sangat happy sebab tu tulis entry ni, ok now tak happy sangat sebab masalah n perasaan happy tu berselang seli.

Mulanya kisah dia camni; ada seorang blogger ni nama dia Hisham yAng baIk hati (owh bodek ke? xla ahaks) hisham ni pernah wat entry pasal banner baru untuk blog dia. Aku pon ada comment kat situ. Macam kat entry hisham yang ni ni hah. sebelum ni aku pernah berjinak-jinak nak wat header sendirik tapi tak terror langsung so aku give up terus. Punyalah tak creative hahhahah. 

kengkonon nak try la wat sendirik..mintak tutorial bagai la..
So macam bulan jatuh ke riba la bila Hisham sudi nak buatkan header untuk blog aku skang ni.
Setelah berbalas email, explain sket-sket apa aku nak and forward gambar akhirnya header aku pon siap. Wah bersemangat gila bila check email tadi and tengok hasilnya. Santek kan? Bagi aku cukup cantik la sebab aku memang fail if suh choose colour, font, gambar bagai2. Yang ni cute sebab sedang molek je.

ni blog tanpa kepala dahulu kala
sekarang tidak perlu gusar lagi..terima kasih pada header yang membuat blog saya nampak sdikit ceria..owh yeahh
Jutaan terima kasih buat Hisham kerna sudi tunaikan permintaan aku untuk mencantikkan blog yang banyak kekurangan ni. Terima kasih daun keladi, kalau ada bagilah lagi..owh tamak melampau hahahhaha.

So kawan-kawan yang lain moh terjah blog hisham ni then mana taw korang lak dapat benda free yang lain..woohaaaa..ala main-main je. If tak dapat pun atleast boleh dapat ilmu macam-macam sebab sepanjang aku mem follow blog dia ni, banyak tips-tips dia share dengan blogger lain. Tak lokek ilmu woo. So meh terjah yer.

5 comments:

  1. nice n simple header...terbaik la incik hisham...bertambah berseri blog bila ada header..:)

    ReplyDelete
  2. wah! hebatlah...dah ada header kawan aku ni!

    nak satu! (tolong mintakkan kat incik hisham bleh)

    *sambil tersipu2 malu

    ReplyDelete
  3. aishah:

    rasa mcm cantek la sket dr kosong je hahahaha

    ReplyDelete
  4. cik bunga:

    ko g kena slalu jengok2 blog hisham, bebaik2 dengan dia hahahha...pepandai je aku kan

    ReplyDelete
  5. huhuhuhu... ingat nak buat satu contest laa pastu bagi hadiah header... huhuhu... anyway, saje jek buatkan header tu... tu pun lambat gak siap sbb sibuk sket... huhu...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi comment.