Nuffnang BH

Aug 5, 2011

entry Tertangguh

Minggu ni tulis entry satu perenggan pastu aku delete. Tulis hari-hari last-last semua aku delete. Ape kena la aku skang ni. Mood nak menulis lari betul. Kurang menulis mean aku kurang tension la kot? Kan? Yeke ? tak la sama je. Bezanya stress aku lepaskan dengan jalan-jalan di bazaar. Sibukkan diri dengan fikir menu yang sesuai untuk berbuka. Sibuk sampai pening.

Last Wednesday en Suami request mee kari. Asyik menyebut je so rasa macam bersalah kalau tak buat. Even perut memboyot gagahkan jugak la nak masak. Dah la aku memang jarang makan kari, sebab tu macam fail sebab tak reti nak agak letak kari banyak mana. Tapi Alhamdulillah. Puas hati. En suami pun suka.
Minggu ni minggu pertama aku berpuasa and mengandung. Ada baby dalam perut. Penat sikit la berbanding puasa solo ni. Tapi tak pe, aku excited nak puasa penuh. 25 tahun hidup tak pernah puasa full pas akil baligh. Kecik-kecik dulu ada la.

Banyak benda berlaku tapi tak terluah dalam entry kali ni. Mungkin nanti-nanti aku akan tulis. Mungkinkah? Sekarang dalam otak, hati berdoa aku dapat habiskan puasa dan banyak kali cakap kat baby suruh keluar after raya. Senang aku nak makan biskut, ketupat, rendang, sate, lemang.
Dahla. Aku stop dulu. Kalau rajin ada la entry lagi pas ni. Badan penat kot. Aishhh tak baik la.