Nuffnang BH

Jul 14, 2011

SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER


jom join - sila kelik cni-


Perghh muntah join segment-segment blogger lain buat tapi tetap excited nak join. Sebab? Saja nak tambah rakan blogger. Sementara bersemangat waja ni so aku pun menjerumuskan diri la.
Segmen ni ditaja oleh SKYTECH BELOG . Nak join kena menepati piawaian yang ditetapkan, dah buat baru boleh dapat cop SIRIM. Hahahhaha. So korang layan jela yer..
Nama panggilan Blogger:
Dieya
Tarikh mula berbelog:
April 2011 tapi baru jer setat aktif sket2
Rakan blogger terkini:
32 jer..jangan gelak. Kan aku kata aku baru aktif berbelog n kenai blogger lain.
Target tambah rakan blogger:
jadi 50 pon dah ok..kenalah ada target ye x? Letak ribu riban kang mcm mustahil lak.

Nak taw lebih lanjut korang kelik la link yang aku kasik tu.. kan senang.