Nuffnang BH

Jul 14, 2011

SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER


jom join - sila kelik cni-


Perghh muntah join segment-segment blogger lain buat tapi tetap excited nak join. Sebab? Saja nak tambah rakan blogger. Sementara bersemangat waja ni so aku pun menjerumuskan diri la.
Segmen ni ditaja oleh SKYTECH BELOG . Nak join kena menepati piawaian yang ditetapkan, dah buat baru boleh dapat cop SIRIM. Hahahhaha. So korang layan jela yer..
Nama panggilan Blogger:
Dieya
Tarikh mula berbelog:
April 2011 tapi baru jer setat aktif sket2
Rakan blogger terkini:
32 jer..jangan gelak. Kan aku kata aku baru aktif berbelog n kenai blogger lain.
Target tambah rakan blogger:
jadi 50 pon dah ok..kenalah ada target ye x? Letak ribu riban kang mcm mustahil lak.

Nak taw lebih lanjut korang kelik la link yang aku kasik tu.. kan senang.


18 comments:

  1. hee... terima kasih Dieya sebab join segmen ni..

    sy pon baru start blogging bulan April tahun ni..sy pon dulu mula dari bawah...kena la rajin2kan diri blogwalking kat blog rakan blogger lain... heee~

    harap segmen ni boleh bantu awak capai target tu...
    btw,teruskan blogging ye...peace!

    ReplyDelete
  2. hii dieya!
    leysa datang cni n follow u :)

    ReplyDelete
  3. salam singgah dari blog skytech ^^

    moh la review zana punye blog ,. xfollow pun xpe ,. hanye tinggal kan kutukan bernas d entry yer =)

    http://syazanasani88.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. salam kenal...sudah follow..jemput dtg my blog n follow :)

    ReplyDelete
  5. salam singgah dan juga salam perkenalan..
    eppy blogging ye..
    rajin-rajin datang blog ninie tau (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan... :)

    myra datang dari blog skytech.. :)

    ReplyDelete
  7. singgah~ weee....
    KB pun join gak... hehehe...

    ReplyDelete
  8. Chakk Chakk.. hye hye.. Shera datang sini..
    shera singgah blog ni au.. lawat2 blog..
    Pastu shera nak jenguk2.. Eheee.. ^_^
    Kalau nak jenguk blog shera.. meh ke sini.. ^_^

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  9. salam ;)
    seronok untuk berkenalan dengan anda...
    dijemput untuk melawat blog saya yang tak seberapa...
    -sayabudakbarubelajar-

    http://farahfarahanah.blogspot.com/

    (^__^) wink..wink..

    ReplyDelete
  10. singgah sini. salam perkenalan dari saya. happy blogging! :D

    P/s: usaha itu penting untuk berjaya :)

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  11. datang jalan sini.... salam ukhuwah blogger dari Cik NY..... dah follow kamu.....

    ReplyDelete
  12. hai. salam perkenalan. visit la blog ika lg. tq

    http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  14. Datang terjah dan follow dari segmen Ezad :)

    Jemput datang ke blog FD,
    http://ftndiana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  15. singgah sini membantu capaikan target awak... hehheh... :)

    ReplyDelete
  16. terjah sini nak jadi rakan belog dieya....=D..polo u skali..

    ReplyDelete
  17. leysa JL: tq sesangat dah balas ziarah pon..happy blogging
    izzat: segment ni bnyk membantu jugak..hope so dapat la capai target yehaaa
    Syazana: dah follow pun hihiihih..thanks sudi dtg
    Workshop girl: tinggalkan link awak boleh..dah check ur profile tapi xde link la.tq
    ninie: salam ziarah jugak..dah follow u
    Myr amyra: hai..salam berkenalan..berkenan add la eh..
    Kotak Bulat: unik nickname..huhuuh happy blogging
    shaherah: thanks jenguk taw..sudi2 follow if berkenan
    Farah: slam berkenalan jemput comment , if sudi follow ler..nice blog
    Hira: dah follow..tq singgah
    Cik NY: dah follow kamu jugak weee
    Ika: thanks sudi jengok
    Nankime: thanks dtg..i follow
    Diana: fieha: istana biru: norasyiqin: tq sudi jengok n dah balas ziarah pon huhuuh

    ReplyDelete

Terima kasih sudi comment.