Nuffnang BH

Jul 13, 2011

prob follow men follow ni

Salam. Good Pagi Rabu.
Saya sedikit stress dengan blogspot skang. Saya tidak tahu la  apa masalahnya. Mungkin saya ni baru sangat berbelog ni so ilmu tu tak cukup lagi. Alhamdulillah follower bertambah dari hari ke hari. Tak sangka pun. Terima kasih semua. Antara masalah yang saya hadapi skang ialah:
1.       Chatbox
Ada yang tinggalkan message kat chatbox cakap dah follow then bila click nama link xkeluar blog dia. Error la memacam lagik.

2.       Kotak Follower
Ada yang follow then bila view profile dia, tak de lah plak timbul links dia..so masalah la nak lawat blog follower. Masalah problem betul la. Macam gambar kat bawah la. Stress sungguh. So end up anta email jela..insyaAllah hari ni akan check untuk yang lepas2 la ye. Then, dah ada yang follow tapi xkeluar pon kat dashboard mahupun kotak follower tu. Grrrrr marah ni.


(yang ni ok boleh jejak sbb ada keluar links)

(yang ni xde lak links dia bagi..ngek ke blogspot nih?

So sesape yg dah follow but i xfollow back im so sorry eh..Better leave comment kat latest entry la kot. Lagi bagus. Adakah hanya saya yang mengalami masalah ini?? pening kepala.

5 comments:

  1. cik bell dah follow dieya la...^_^

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. owh yeke..sah blogsopt gilo..nik name cik Bell kan? kat dashboard pin xkuar lagik..siot jer..

    ReplyDelete
  4. 1)kdg2 follower sendiri yg slh mskkan URL diaorg..so make sure masa mskkan URL betol la...:)

    2) tu pun diaorg yg xtinggalkan link website kat profile memasing. ada ramai yg xperasan sebenarnya.huhuu

    kalau salah satu masih ada dan betul blh la jejak kembali tp klau URL kt shoutmix pn slh, link pun xde kt profile, mmg susah lah nak jejak kembali...;(

    ReplyDelete
  5. aishah: 100% agree dgn kau..ermm bukan xnak jejak semula tp tula

    ReplyDelete

Terima kasih sudi comment.